They seem to make lots of good flash cms templates that has animation and sound.

Upokorzenie smakuje tak samo w ustach każdego człowieka.

SBoik napeBniamy do jednej pitej wysoko[ci nasionami sBonecznika lub ziarnami pszenicy. 2. Odwracamy sBoik dnem do góry, lekko przechylamy i pozostawiamy do odcieknicia. 3. Po 3 dniach przelewamy kieBki zimn wod i odsczamy. ____rada____ Muesli jest doskonaBym posiBkiem, je[li dopiero przyzwyczajacie si PaDstwo do peBnowarto[ciowego od|ywiania, poniewa| mimo zawarto[ci du|ej ilo[ci bBonnika jest lekko strawne. Poza tym jest to kompletny i stosunkowo niskokaloryczny posiBek, zawierajcy maB ilo[ bardzo warto[ciowego tBuszczu. 1. W misce mieszamy pBatki zbo|owe, pestki dyni i sBonecznika oraz orzechy. 2. Muesliskraplamyrozgrzanym i wymieszanym z miodem olejem i równomiernie rozprowadzamy na blasze dopieczenia. 3. Suszone owoce kroimy w kawaBeczki ostrym no|em. MUESLI DOMOWEJ ROBOTY Na 20 porcji______________ 200 g pBatków pszennych 200 g pBatków owsianych 50 g pestek sBonecznika 50 g pestek dyni__________ 50 g orzechów laskowych 50 g orzechów indyjskich (cashew)________________ 50 g ziaren sezamu________ 100 ml oleju arachidowego 50 g miodu_______________ 150 g mieszanych suszonych owoców ([liwek, fig, daktyli, jabBek, moreli)____________ 50 g koryntek_____________ ¡% PBatki zbo|owe, pestki sBonecznika i dyni, posiekane orzechy i ziarna sezamu wymiesza w misce. ¡% Olej wla do garnka, doda miód. Podgrzewa na \\\^40,^ !& Wieszajc, a| skBadniki dobrze si poBcz. ¡% Mieszank pBatków skropi miodowym olejem, zamiesza widelcem. Rozprowadzi równomiernie na blasze do pieczenia. ¡% Blach wsun do zimnego piekarnika na [rodkowy poziom. Nastawi piekarnik - tradycyjny na 160°C, piekarnik z wymuszonym obiegiem gorcego powietrza na 150°C. Muesli zapiec nazBo-tobrzowy kolor - powinno by chrupice. Co pewien czas zamiesza widelcem i ewentualnie rozgnie[ tworzce si grudki. ¡% Mieszanin schBodzi. Rozdrobni suszone owoce i wraz z koryntkami domiesza do muesli. ¡% Muesli nale|y przechowywa w szczelnie zamknitym sBoiku lub innym dobrze zamykanym naczyniu w chBodnym miejscu